Διαδικτυακή επιχειρηματική συνάντηση εταιρειών της Μόσχας με συνεργάτες από την Ελληνική Δημοκρατία
6 - 9 Ιουλίου 2021
Αγαπητοί φίλοι και φίλες!

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Αυτόνομη μη κερδοσκοπική οργάνωση "Κέντρο Εξαγωγών της Μόσχας" με την υποστήριξη του Υπουργείου Βιομηχανίας και Εμπορίου της Ρωσίας, της Πρεσβείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ελληνική Δημοκρατία, της Πρεσβείας της Ελλάδας στη Μόσχα, του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου.

Οι εταιρείες της Μόσχας ενδιαφέρονται να εισέλθουν σε νέες αγορές και να αναζητήσουν ευκαιρίες για ανάπτυξη επιχειρηματικών επαφών με Έλληνες συνεργάτες .
Στις 6 Ιουλίου, εκπρόσωποι 20 εταιρειών θα παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις λύσεις τους στους ακόλουθους τομείς

Μεταξύ 7 και 9 Ιουλίου μέλη της επιχειρηματικής συνάντησης θα είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν προσωπικές B 2 B συναντήσεις με τους κατασκευαστές για να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης Zoom .

Εγγραφείτε για να συμμετάσχετε στην παρακάτω φόρμα ή γράψτε μας στο e-mail:
morozkinaai@excon.group


Πρόγραμμα
Ηλεκτρονική παρουσίαση
06 Ιουλίου 2021
11:00
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης Zoom
11:00 –11:15
Επίσημο μέρος της εκδήλωσης με τη συμμετοχή Ελλήνων εταίρων
Συντονίστρια: Θεοδώρα Γιαννίτση Διευθύντρια του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου
Διοίκηση της ΑΝΟ «ΜΕΤΣ»
11:15 – 12:35
Παρουσιάσεις των εταιρειών της Μόσχας
ΕΠΕ «Ουνιβέρσαλ-Άερο»
ΕΠΕ «Μάρτ γρούπ»
ΕΠΕ ΝΚΦ «Βόλγα»
ΕΠΕ «ΠΙΚΑΣΟ 3D»
ΕΠΕ «Ρενοβάτσια»
ΕΠΕ «Λάζερ-έκσπορτ»
ΕΠΕ «Ινοβατσιοναγια Εκολογκίτσεκσαγια πλατφόρμα»
ΕΠΕ «MKF»
ΕΠΕ «Αργκους-Μ»
ΕΠΕ «Αλμάζνιι ΝΤΤΣ»
ΕΠΕ «Τρόκοτ+»
Ομιλία με διάρκεια παρουσίασης 3-4 λεπτά, ταυτόχρονη μετάφραση
Μηχανήματα και εξοπλισμός
ΕΠΕ «Έκολάιτ»
ΕΠΕ «ΜΟΥΛΤΙΠΑΣ»
ΕΠΕ «Ντρον Σολούσιονς»
ΕΠΕ «Κέντρο Πληροφορικής «ΝΕΛΙΑΝ»
ΕΠΕ «Τεχνολόγια σβέτα»
ΕΠΕ «ΓΙΟΥΒΛ Ρομπότικς»
Τομέας Ηλεκτρονικής
ΕΠΕ «Ντζετλάμπ»
ΕΠΕ «Ινφόρμ-μέντια»
ΕΠΕ «ΡΝΤΦ Γκρούπ»
Υφάσματα και καταναλωτικά αγαθά
12:35 – 12:45
Κλείσιμο συνεδρίας
Συντονίστρια: Θεοδώρα Γιαννίτση - Διευθύντρια του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου
Λούσιν Μιχαήλ Μιχάϊλοβιτς — 3ος γραμματέας της Ρωσικής Πρεσβείας
στην Ελλάδα (υπεύθυνος για θέματα οικονομικής συνεργασίας)
Ανίσιμοβ Μιχαήλ Βαλέριεβιτς — Διευθυντής του Τμήματος χωρών της Ευρώπης, Βόρειας Αμερικής, Κοινοπολιτείας και Πολυμερούς Οικονομικής Συνεργασίας του Υπουργείου Βιομηχανίας και Εμπορίου της Ρωσίας (η συμμετοχή του δεν έχει επιβεβαιωθεί)
Βαϊανός Ωραιόπουλος-Κελένης — Δεύτερος Σύμβουλος Εμπορίου και Οικονομικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στη Μόσχα

συναντήσεις B2B
07-09 Ιουλίου 2021
Προγραμματισμένες συναντήσεις
Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν online στην πλατφόρμα
Zoom με τη μορφή τηλεδιάσκεψης
09:00 – 18:00
συναντήσεις B2B
Σε κάθε συνάντηση παρευρίσκεται ένας τεχνικός συντονιστής και ένας διαδοχικός διερμηνέας
Οι συναντήσεις έχουν διάρκεια περίπου 30 λεπτά
Διάλειμμα μεταξύ συναντήσεων - 10 λεπτά

Εμπειρογνώμονες

Θεοδώρα Γιαννίτση 
Διευθύντρια του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου
Λούσιν Μιχαήλ Μιχάϊλοβιτς
3ος γραμματέας της Ρωσικής Πρεσβείας
στην Ελλάδα (υπεύθυνος για θέματα οικονομικής συνεργασίας)
Βαϊανός Ωραιόπουλος-Κελένης
Δεύτερος Σύμβουλος Εμπορίου και Οικονομικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στη Μόσχα

Εταιρείες

ООО «Март групп»
Κορυφαίος Ρώσος κατασκευαστής μη θανατηφόρων όπλων και εξοπλισμού ελέγχου ασφαλείας

·           Συσκευές ηλεκτροσόκ
·           Συσκευές επιθεώρησης
·           Βίντεο επιθεώρηση συσκευών
·           Ηλεκτρικοί αναφλεκτήρες


Λήψη παρουσίασης
ООО «МУЛЬТИПАС»
Επικυρωτές εισιτηρίων χωρίς επαφή VENDOTEK T για μέσα μεταφοράς (λεωφορεία, τραμ, τουρνικέ μετρό, ηλεκτρικά λεωφορεία - πληρωμές μέσω τραπεζικών καρτών, καρτών μεταφοράς, smartphones μέσω του NFC, QR κώδικες), ενσωματωμένοι , άνευ πλαισίου, αναγνώστες τραπεζικών καρτών και καρτών μεταφοράς για τουρνικέ (διαθέσιμο σε MCD και Aeroexpress) ή πρόσβασης επί πληρωμή μέσω καρτών, τερματικά POS και συσκευές αυτόματης πώλησης για αυτοεξυπηρέτηση VENDOTEK V: αυτοματοποιημένα  πλυντήρια αυτοκινήτων, ηλεκτροβενζινάδικα, αυτοματοποιημένα ταχυδρομεία, micromarkets, συσκευές εμφιάλωσης νερού, αξιοθέατα, κιάλια παρακολούθησης.

Λήψη παρουσίασης
ЗАО «Универсал-Аэро»
Αυτόματη ανύψωση AL-3 U για την παράδοση φαγητού στα αεροσκάφη. Ισοθερμικό δοχείο αεροσκαφών για μεταφορά φορτίων ευαίσθητων στη θερμοκρασία. Κινητό συγκρότημα φυσικού αερίου για μεταφορά και αποθήκευση βιομηχανικών αερίων. Ανελκυστήρας έκτακτης ανάγκης αεροσκαφών

Λήψη παρουσίασης
ООО «Дрон Солюшнс»
1. Seadrone MG - Ένα υβριδικό θαλάσσιο αεροσκάφος πολλαπλών στροφέων για όλες τις καιρικές συνθήκες που λειτουργεί σε δύσκολες κλιματολογικές συνθήκες με δυνατότητα απογείωσης και προσγείωσης στο νερό (IP67, ωφέλιμο φορτίο έως 5 κιλά, ταχύτητα έως 50 χιλ/ώρα, απογείωση σε υψόμετρο έως 3000 m, χρόνος πτήσης έως 2,5 ώρες, κάλυψη έκτασης 200 τετραγωνικών χιλιομέτρων, εργασία με ριπές ανέμου έως 15 μ/δευτ., αντίσταση σε κύματα έως 1,5 μ, λειτουργεί με κινητήρες ηλεκτρικού ρεύματος, που τροφοδοτούνται από μια ενσωματωμένη γεννήτρια βενζίνης, υπάρχει μια ηλεκτρική έκδοση χωρίς γεννήτρια)
2. Μονόλιθος - σταθμός βάσης και πλήρης εξυπηρέτηση των μη επανδρωμένων σκαφών DJI Mavic, Phantom. (έως 4 μη επανδρωμένα σκάφη μέσα στο σταθμό, αυτόματο τηλεχειριστήριο για τα μη επανδρωμένα σκάφη, αλλαγή και φόρτιση μπαταρίας)
3. Stork Drone - ένα υβριδικό αερομεταφερόμενο μη επανδρωμένο σκάφος τύπου αεροσκάφους (έως 10 κιλά ωφέλιμου φορτίου που δουλεύει με βενζίνη έως 6 ώρες πτήσης σε απόσταση έως 600 χιλιόμετρα, κατακόρυφη απογείωση και προσγείωση)
4. Geodrone L και XL (VTOL) – μη επανδρωμένα αεροσκάφη για εκπαίδευση χειριστών μη επανδρωμένων σκαφών και την εκτέλεση επαγγελματικών εργασιών για την κατασκευή ορθοφωτογραφίας και παρακολούθησης περιοχών (υπάρχει δυνατότητα κάθετης απογείωσης και προσγείωσης, έως 1,5 κιλά ωφέλιμου φορτίου, χρόνος πτήσης έως 1,5 ώρες σε απόσταση έως και 90 χλμ., υψόμετρο πτήσης έως 1500 μέτρα)


Λήψη παρουσίασης
ООО «Центр Информационных Технологий «НЕЛИАН»
Το συγκρότημα υλικού-λογισμικού DIANEL είναι ένα πολυλειτουργικό σύνολο για διαγνωστικούς υπολογιστές βιοσυντονισμού με πλήρη βιοανάδραση και μονάδα ART.
Λογισμικό  DIANEL® -MICRO - Αυτοματοποίηση εργασιών σε ψηφιακά μικροσκόπια (Ιατρική έκδοση) - επαγγελματικό λογισμικό που σας επιτρέπει να απλοποιήσετε τη δουλειά ρουτίνας ενός γιατρού και ενός βοηθού εργαστηρίου, κάνοντάς την πιο αποτελεσματική.
Λογισμικό  DIANEL® -MICRO - Αυτοματοποίηση των εργασιών με ψηφιακά μικροσκόπια (έκδοση «Επιστήμη υλικών») - για την απεικόνιση, τη μέτρηση, τη συστηματοποίηση των μελετών των δειγμάτων στη μεταλλογραφία, την επιστήμη των υλικών, την εγκληματολογία, την ανίχνευση βλαβών, την εφαρμογή ενός συστήματος ελέγχου της ποιότητας παραγωγής.
USB ψηφιακές κάμερες για μικροσκόπια με λογισμικό Dianel-micro - για οπτικοποίηση, ανάλυση δειγμάτων μικροαντικειμένων στην ιατρική, τη βιολογία, τη κτηνιατρική, δειγμάτων στη μεταλλογραφία, την επιστήμη υλικών, ιατροδικαστική, ανίχνευση των ελαττωμάτων.

Λήψη παρουσίασης
ООО НКФ «Волга»
 Ο όμιλος εταιρειών NKF Volga είναι πρώτος στη ρωσική αγορά συσκευών μέτρησης, υπηρεσιών και λύσεων για τη μηχανική βιομηχανικών διεργασιών στον τομέα της κατανάλωσης νερού. Συνεργαζόμαστε στενά με επιχειρήσεις κοινής ωφελείας και εγκαταστάσεις επεξεργασίας νερού, επιχειρήσεις χαρτοπολτού και χαρτιού, χημικές και βιομηχανίες τροφίμων, στέγαση και κοινοτικές υπηρεσίες, υδροηλεκτρικούς σταθμούς, θερμικούς σταθμούς και πυρηνικούς σταθμούς, γεωργικές εταιρείες.
Η NKF Volga ασχολείται με την πώληση αισθητήρων, συσκευών, συστημάτων και υπηρεσιών μέτρησης ροής, δειγματοληψίας και ανάλυσης, καθώς και μετρητών στάθμης. Χάρη στον αυτοματισμό της μηχανικής, των λύσεων που παρέχονται από τον τομέα της πληροφορικής και την υλικοτεχνικής υποστήριξης, η υπηρεσία που παρέχεται στους πελάτες της εταιρείας μας είναι υψηλής ποιότητας.
Εξέχουσα θέση ανάμεσα στα προϊόντα της εταιρίας κατέχει ο ακουστικός υπερηχητικός μετρητής ροής VOLGA ML, νικητής του βραβείου Καλύτερης Τεχνολογίας EWA 2020.

Λήψη παρουσίασης
ООО «Пикасо ЗД»
Το Designer X είναι ένα εργαλείο για γρήγορη, ακριβή πρωτοτυποποίηση με διάφορα υλικά. Το Designer X είναι εξοπλισμένο με κλειστή θήκη, αυτόματη βαθμονόμηση πίνακα και διαδραστική οθόνη. Οι μηχανικοί της εταιρείας αύξησαν περαιτέρω την ακαμψία της κατασκευής χρησιμοποιώντας χαλύβδινα στοιχεία σε σημαντικά σημεία.
Το Designer X είναι ένα εργαλείο για γρήγορη, ακριβή πρωτοτυποποίηση με διάφορα υλικά 
Το κύριο χαρακτηριστικό του Designer X PRO είναι η δυνατότητα εκτύπωσης με δύο υλικά, καθώς και η χρήση της τελευταίας τεχνολογίας - JetSwitch . Το Designer X PRO είναι εξοπλισμένο με κλειστή θήκη, αυτόματη βαθμονόμηση πίνακα και διαδραστική οθόνη. 
Το Designer XL συνδυάζει τη δύναμη μιας βιομηχανικής μηχανής με την ευκολία χρήσης. Αυτός ο εξοπλισμός είναι κατάλληλος για εκτύπωση μεγάλου όγκου. 

Το Designer XL PRO είναι ένα βελτιωμένο μοντέλο του τρισδιάστατου εκτυπωτή Picaso Designer XL. Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με δύο εξωθητές με δυνατότητα θέρμανσης έως 410 βαθμούς. Αριθμός ακροφυσίων 2 Περιοχή εκτύπωσης 360 x 360 x 610 mm.

Υλικά Χ-line - μοναδική πλατφόρμα για νέα σύνθετα υλικά με προσθήκη ειδικών χαρακτηριστικών που αξίζουν, όπως η χαμηλή συρρίκνωση, αυξημένη αντοχή σε εφελκυσμό, σε χημική και μηχανική επίδραση, αντιμικροβιακές ιδιότητες, κλπ .

Λήψη παρουσίασης
ООО «Технология света»
Παραγωγή ενεργειακά αποδοτικού εξοπλισμού LED για αρχιτεκτονικό, διακοσμητικό, τοπίο, χρηστικό εξωτερικό, βιομηχανικό φωτισμό.

Λήψη παρουσίασης
ООО «Лазер-экспорт»
Φορητός αναλυτής λέιζερ ELANIK της χημικής σύνθεσης μετάλλων και κραμάτων,
πιθανή η παραγωγή λέιζερ στερεάς κατάστασης με αντλία διόδου (για επιστημονική έρευνα, φασματοσκοπία, φασματομετρία μάζας, αλλά εδώ η αγορά είναι περιορισμένη και πιο συγκεκριμένη)

Λήψη παρουσίασης
ООО «Инновационная экологическая платформа»
Fandobox - Το πρώτο ρωσικό αυτόματο μηχάνημα
για τη λήψη δοχείων αλουμινίου
και πλαστικών φιαλών

Λήψη παρουσίασης
ООО «МФК»
Καλώδιο οπτικών ινών. Ιαπωνική ποιότητα σε τιμή Ρωσίας


Λήψη παρουσίασης
ООО «Аргус-М»
Κατασκευή κινητών εγκαταστάσεων φωτισμού, πετρελαιοκινητήρων, κινητών αυτόνομων σταθμών κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, στρατιωτικών σκηνών, εξοπλισμού απολύμανσης, κυβερνοκάψουλες

Λήψη παρουσίασης
ООО «Алмазный НТЦ»
Η τεχνολογία ALROSA χρησιμοποιείται στην έρευνα και ανάπτυξη καινοτόμων ανιχνευτών διαμαντιών για την υποστήριξη της βιομηχανίας διαμαντιών και κοσμημάτων.

Λήψη παρουσίασης
ООО «Трокот+»
Κουρτίνες αυτοκινήτου με μαγνήτες

Λήψη παρουσίασης
ООО «Джетлаб»
Η εταιρεία JetLab είναι δημιουργός και κατασκευαστής καινοτόμων πλαστικών συσκευασιών για ασφαλή μεταφορά φιαλών στις αποσκευές JetBottle. Το JetBottle είναι μια βιώσιμη εναλλακτική λύση για τις πλαστικές σακούλες που μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν για τη μεταφορά μπουκαλιών κρασιού και άλλων γυάλινων προϊόντων. Με τη βοήθειά του, μπορείτε να διαφοροποιήσετε την ποικιλία μιας κάβας, να αυξήσετε τις πωλήσεις και να ελέγξετε το μέσο λογαριασμό κατά 25-30%. Η συσκευασία μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο πρόγραμμα αξιοπιστίας, ως εταιρικό και τουριστικό σουβενίρ. Οι φιάλες που συσκευάζονται στο JetBottle έχουν 80% λιγότερο πιθανότητες να σπάσουν. Το JetBottle έχει διάρκεια ζωής αρκετών ετών και η ευρεία χρήση της επαναχρησιμοποιήσιμης μαλακής πλαστικής συσκευασίας θα μειώσει την κατανάλωση πλαστικών κατά 20%.

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ Το JETBOTTLE ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ  ΥΓΡΩΝ ΣΕ ΓΥΑΛΙΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΡΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΤΩΝ, ΑΡΩΜΑΤΩΝ, ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΤΥΠΩΝ ΜΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΩΝ ΥΓΡΩΝ. ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΔΟΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΗΜΙΑ. ΠΑΡΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΘΕΙ Η ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ. 


Λήψη παρουσίασης
ООО «Информ-медиа»
Υπνόσακοι για παιδιά, κουρτίνες για παιδικά δωμάτια

Λήψη παρουσίασης
ООО «РДФ Групп»
Οι φόρμες Royal Dress είναι κορυφαία μαλακά μανεκέν. Το κύριο σημείο όλων μανεκέν είναι το ανθεκτικό πολυμερές υλικό που είναι εύκολο να συμπιεστεί, δεν φοβάται τις κρούσεις και τις πτώσεις, διατηρεί τέλεια το σχήμα του. Μπορείτε άφοβα να το τρίπατε με καρφίτσες και να το σιδερώνετε. Η επίστρωση και η βάση δεν φοβούνται τις υψηλές θερμοκρασίες. 
Επιπλέον, στη σειρά μας θα βρείτε αξεσουάρ για μανεκέν που θα κάνουν τη δουλειά σας ακόμα πιο εύκολη και άνετη. Οι πλαστικές λαβές με σημάδια σας επιτρέπουν να σχεδιάσετε
μανίκια και προϊόντα με ανοιχτούς ώμους. Το πόδι με σημάδια θα φανεί χρήσιμο κατά τη δημιουργία παντελονιού,
σορτς και μακριών φουστών. Και η κεφαλή, που προσαρμόζεται πάνω σε έναν μαγνήτη, θα σας επιτρέψει να σχεδιάσετε
περίπλοκες κουκούλες και κολάρα.
Είναι ιδιαίτερα βολικό να κάνετε δοκιμές και master class πάνω στα μανεκέν Royal Dress forms, καθώς είναι αναντικατάστατα στην δημιουργία μακετών και σύνθετων δομών. 


Λήψη παρουσίασης
ООО «Реновация»
Προμηθεύουμε τριβείς για διάφορους τομείς της εθνικής οικονομίας: μηχανική μεταφορών, αυτοκινητοβιομηχανία, γεωργική μηχανική, τους τομείς των καυσίμων και ενέργειας, για επιχειρήσεις χημικών, πετροχημικών, καουτσούκ, καθώς και για αυτές των τροφίμων, μεταποίησης και εξόρυξης.
Επίσης, η εταιρεία μας παρέχει τριβείς με συμπαγή αντιτριβική γέμιση APZ , τα οποία έχουν αποδειχθεί καλά όταν λειτουργούν σε υψηλές θερμοκρασίες και σε επιθετικό περιβάλλον. Αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με τους τριβείς με γέμιση APZ βρίσκονται στην αντίστοιχη ενότητα.
Τριβείς AFZ


Λήψη παρουσίασης
ООО «ЮВЛ Роботикс»
 Η UVL Robotics είναι η εταιρία που δημιούργησε τα μη επανδρωμένα συστήματα για την πραγματοποίηση έργων που έχουν να κάνουν με την υλικοτεχνική υποστήριξη, του αυτοματισμού του ελέγχου απογραφής αποθήκης και της βιομηχανικής παρακολούθησης με βάση μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα σχεδιασμένα από την ίδια. Πραγματοποιούμε έργα για την αυτοματοποίηση του ελέγχου απογραφής αποθήκης για εταιρείες όπως οι Pepsico, Gazprom Neft, FM Logistic, L'Oreal, Sintec, Toyota και παρέχουμε υπηρεσίες υλικοτεχνικής υποστήριξης στις χώρες του Κόλπου. 

Οι τεχνολογίες μας μας επιτρέπουν να επιλύσουμε τις ακόλουθες εργασίες:
Απογραφή υλικών και τεχνικών πόρων.
Τα μη επανδρωμένα συστήματά μας σε συνδυασμό με την τεχνολογία RFID επιτρέπουν γρήγορο επανυπολογισμό υλικών και εξοπλισμού σε ανοιχτούς χώρους αποθήκευσης, αυξάνοντας την ακρίβεια και την ασφάλεια της εργασίας.

Διανομή.
Φορτίζει 5-7 κιλά για απόσταση έως και 100 χλμ. Βοηθάμε στην γρήγορη παροχή υλικοτεχνικής υποστήριξης σε δυσπρόσιτες περιοχές χωρίς οδική υποδομή.

Επιθεώρηση.
Εναέρια περιπολία και έγκαιρος εντοπισμός απειλών, ανίχνευση μη εξουσιοδοτημένης δραστηριότητας ή μη εξουσιοδοτημένης παρουσίας, επιθεώρηση μηχανικών κατασκευών, μαγνητομετρικές έρευνες, επιθεώρηση χειμερινών δρόμων, περαμάτων από πάγο (μέτρηση πάχους πάγου).Λήψη παρουσίασης
ООО «Эколайт»
Συσκευή προστασίας από σπινθηρισμό (AFDD) ή συσκευή προστασίας από βλάβη βολταϊκού τόξου

Λήψη παρουσίασης

Επικοινωνήστε με τους διοργανωτές
E-mail
pikalova.lm@moscow-export.ru
MorozkinaAI@excon.group
Московский экспортный центр.
Все права защищены

© 2021

16+
Любая информация, переданная компании АНО «Московский экспортный центр» в период сотрудничества и действия подписанных. Договоров, носит конфиденциальный характер и не подлежит разглашению без согласия обеих Сторон за исключением случаев, установленных законодательством РФ. Стороны гарантируют соблюдение конфиденциальности информации, полученной в ходе исполнения подписанных Договоров, и составляющей коммерческую и служебную тайну любой из Сторон.

Ограничения относительно разглашения информации не относятся к общедоступной информации или информации, ставшей известной не по вине Сторон, а также информации,
ставшей известной Стороне из иных источников до или после ее получения от другой Стороны».

Регистрация
Для регистрации заполните форму ниже. Мы свяжемся с Вами в течение дня для уточнения деталей.

Также вы можете записаться на встречу, отправив письмо на e-mail MorozkinaAI@excon.group
Нажимая на кнопку, Вы даете согласие на обработку персональных данных и соглашаетесь
c политикой конфиденциальности.